Despre Companie

Incredere & Respect

Carina Pflege Romania - recrutari ingrijitori persoane varstnice in Germania

Avem o experienta de 6 ani în domeniul recrutarilor pentru servicii de ingrijire batrani la domiciliu in Germania. Cu ajutorul nostru mii de persoane varstnice au beneficiat de sprijin si ingrijire, iar mii de ingrijitori si-au gasit un loc de munca.

Seriozitate

Valorile noastre

Oferim seriozitate si pretindem asta si de la colaboratorii nostri. Venim cu o experienta ampla in domeniul recrutarilor si a activitatii de ingrijire a persoanelor varstnice. Tratam cu profesionalism relatiile cu varstnicii pe care ii îngrijim, dar si cu ingrijitorii pe care ii recrutam. Credem ca doar astfel putem cladi relatii durabile, bazate pe incredere si respect.

Seriozitate

Misiunea noastra

Ne dorim sa usuram viata varstnicilor care apeleaza la ajutorul nostru. Prin activitatea de recrutare cautam sa gasim ingrijitorii experimentati pentru persoanele in varsta care au nevoie de sprijin. De asemenea ne dorim sa-i ajutam pe cei care au experienta ca ingrijitor persoane varstnice sa-si gaseasca un loc de munca stabil.

Seriozitate

Viziunea noastra

Ingrijitorul varstnicilor trebuie sa fie nu doar un sprijin fizic, ci si unul moral pentru persoanele pe care le are in grija. Prin activitatea noastra incercam sa gasim persoanele potrivite pentru cei care au nevoie de ingrijire la batranete.

Oferim salarii atractive, care pornesc de la 1300 EUR / luna si pot creste in funtie de experienta, nivelul de cunoastere al limbi germane sau gradul de ingrijire al pacientului.

Durata contractelor poate fi cuprinsa intre 3 luni si 1 an.

Oferim transport gratuit și asigurare medicală.

Nu percepem comision!